понеделник, 14 декември 2009 г.

Шпионски снимки на Алфа Ромео Камал




Служители на Elasis (Pomigliano), една от фирмите на Фиат за научноизследователска и развойна дейност са били малко по-игриви с камерите си наскоро. Един от техните работници е виновен за изтичането на снимките на Алфа Ромео Камал (вж снимките по-долу), който за първи път бе видян на автомобилния салон в Женева през 2003г.
Тези снимки, със седалището Elasis на заден план, са били направени през септември. Това, което още не е ясно, е дали това е просто кола на Алфа Ромео за тестване или остарял дизайн, който е бивал преместван на друго място. Алфа Ромео Камал се очаква да е базирана за 2010г. на платформата на Алфа Ромео 159. Но тези планове може да се променят след сделката между Фиат и Крайслер. През юни се спекулираше, че два SUV автомобила ще бъдат изградени от Jeep..
Въпреки това, шефът на Фиат и Крайслер Серджо Маркионе се готви да представи краткосрочните и средносрочни планове на Фиат по-късно този месец и може би този SUV може да бъде признак за бъдещото развитие на Фиат и Алфа Ромео. Алфа Ромео играеше с идеята за пускане на SUV в продължение на години, а Крайслер определено има редица потенциални автомобила на разположение за реновиране.






Няма коментари:

Публикуване на коментар